Medewerker Verkoop Binnendienst (M/V)

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Verkoop Binnendienst (M/V)

Als toonaangevend ontwerper en producent van hoogwaardige kunststofproducten voor OEM’ers van bekende Europese topmerken, is Timmerije BV wegens uitbreiding op zoek naar een Medewerker Verkoop Binnendienst (32-40 uur).

Wat moet er gedaan worden | Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de orderintake, orderverwerking en een stuk forecasting. Dagelijks heb je contact met de klant en coördineer je de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden voor het leveren van de producten volgens afspraak.

Wat moet je meebrengen | Je bent initiatiefrijk, klant- en servicegericht en beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Ook ben je in staat commerciële kansen waar te nemen en te benutten. Je hebt affiniteit met logistiek en interesse voor ERP systemen.

Wat zijn je kerncompetenties |
Verantwoordelijkheid (je staat voor je werk, je bent gemotiveerd)
Ambitie (je wilt de beste in je vak worden)
Kwaliteitsbewustzijn (je hebt oog voor kwaliteit en weet wat de klant belangrijk vindt).

Wat is je opleiding en ervaring | Je hebt een MBO opleiding met succes doorlopen en/of je hebt je kennis verkregen doordat je reeds langere tijd in een soortgelijke functie ervaring hebt opgedaan. Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau.

Wij bieden:
– een uitdagende baan met uitzicht op een vast contract
– werken in een leuk team binnen een innovatieve organisatie
– goede arbeidsvoorwaarden
– doorgroeimogelijkheden

Spreekt dit je aan? Stuur dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie met motivatie en CV per e-mail aan HR: h.timmerije@timmerije.nl

vacature Verkoop Medewerker Binnendienst