Geen deelname Timmerije aan Kunststoffenbeurs 2020

Geen deelname Timmerije aan Kunststoffenbeurs 2020

Timmerije heeft besloten om dit jaar niet deel te nemen aan de 22e editie van de Kunststoffenbeurs. Dit is voor het eerst in de geschiedenis van de kunststoffenbeurs.

De beurs zou aanvankelijk in september plaatsvinden in het Koningshof te Veldhoven, maar is door de organisatie vanwege het Corona virus verschoven naar december 2020 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

Voor Timmerije staat u als klant centraal, ook als het daarbij gaat om de gezondheid van uw medewerkers. Hetzelfde geldt voor onze eigen mensen. Ondanks alle maatregelen die de organisatie neemt om de beurs veilig te laten verlopen vinden wij het niet verantwoord om uw en onze eigen medewerkers bloot te stellen aan de gevaren die het Corona virus met zich meebrengt.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor ons standpunt en dat wij u op een andere wijze op de hoogte kunnen houden van onze nieuwe ontwikkelingen. Volgend jaar wanneer wij verwachten weer in een veiliger situatie aan de beurs te kunnen deelnemen, zien wij u weer met belangstelling tegemoet.

Wij wensen u en uw onderneming veel gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,

Directie Timmerije B.V.